lauantai 29. syyskuuta 2012

Sisustushankintoja


Illat ovat jo nopeasti lyhentyneet ja tulee tosi aikaisin pimeä. Onneksi silloin voi sytyttää kynttilöitä ja lyhtyjä valaisemaan mieltä ja tiloja. Itseäni ilahduttaa suuresti tämä isokokoinen valkoinen lyhty, jota koristaa tähdet. Se heijastaa valon kauniisti ympärilleen. Tähtilyhty on aikoinaan hankittu Askosta.




Uudempi hankinta on kesältä Clas Ohlsonilta. Kun avasin laatikon olin aivan innoissani, ihanat metalliset purkit olivat vielä hienommat kuin mitä uskalsin odottaa :) Iso purkki on leivälle, kaksi pienempää kahville ja teelle. Tällä hetkellä isossa purkissa ei ole kyllä leipää, vaan muuta tavaraa säilytyksessä. Saapahan kaikki rojut ja romppeet piiloon keittiön tasolta, johon kumma kyllä kerääntyy aina jos mitäkin.




H&M paketti saapui myös äskettäin, tilasin tietysti "kaikkea kivaa kotiin". Vaatteet jäivät tällä kertaa vähemmälle. Yritän kuvailla niitä kunhan ehdin ja laittaa kuvia tänne. Tein tilauksen myös jo keväällä, sieltäkin on paljon kivoja juttuja. Eräs on nämä kankaiset säilytyskorit, on kauniin näköiset ja tukevat esim. lasten leluille. Näitä on yksi iso ja kaksi pienempää, eivät ole vielä tosin löytäneet lopullista paikkaansa.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti