maanantai 28. huhtikuuta 2014

Mattovertailua olkkarissa


Meillä on viimeaikoina pyörinyt monenlaisia mattoja kotona vertailussa. Matot ovat kyllä melko painavia kantaa sovitukseen, mutta ei päätöstä ilmankaan oikein pysty tekemään. 

Ensimmäisenä oli vuorossa Kodin1:n mustavalkoinen Jive -matto, jonka arvelin sopivan harmaaseen sohvaan ja raikastavan jopa olohuoneen yleisilmettä. Ja niin se toimikin ihan hyvin värityksen ja kokonsa puolesta, mutta materiaali on tekokuitua, joka ei mielestäni ole niin mukava olkkarissa.


Jive -matto


Toisena vaihtoehtona oli Hobby Hallin harmaasävyinen puuvillaraitamatto Wendy, josta pidin myös todella paljon. Matossa on sellainen rasymatto -fiilis ja se sopisi mielestäni hyvin myös kesämökille. Tämänkin maton koko on edellisen tapaan 160 x 230 cm ja materiaali puuvillaa, ihan jämäkkää sellaista.


Wendy -puuvillamatto

Kolmantena ja viimeisenä oli vuorossa Angel villamatto Linie Design -mallistosta. Tämä oli kaikista paksuin ja tukevin matto ja talvella varmaan ihana jalan alla. Villamaton koko on 160 x 230 cm ja sopiva meidän sohvan edustalle. Kuten kaikissa villamatoissa, on tässäkin valkoinen sävy hieman kellertävä luonnonvalkoinen. Sen lisäksi matossa on harmaan eri sävyjä ja valkoiset loimilangat.


Linie Design Angel -villamatto

 


Näistä matoista päädyttiin pitämään Angel -villamatto, ihan jo sen materiaalin laadukkuuden ja lianhylkivyyden takia. Siinä ei myöskään näy heti yleislika, toisin kuin nykyisessa valkoisessa ryijymatossa, joka on likainen jo alle puolen vuoden käytön jälkeen :(

Vappu on tällä viikolla ja ilmojen on luvattu perinteisesti viilenevän, onneksi pääsiäinen oli sentään lämmin ja aurinkoinen :) Ja toivotaan tietysti aurinkoa myös vapuksi... Viettäkäähän kiva maanantai-ilta!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti