perjantai 7. joulukuuta 2012

Kirjaimet


Itse hurahdin muutama vuosi sitten kirjaimiin - kaikenlaisiin. Tai no lähinnä puisiin kirjaimiin, joita voi käyttää sisustuksessa. Ensimmäiset kirjaimet ostin esikoisen nimen mukaan, ideana oli laittaa ne lastenhuoneeseen lipaston päälle. No, myöhemmin hän sitten otti niitä mukaan leikkeihinsä :) Nykyään meiltä löytyykin kirjaimia jos joskinlaista - osa odottaa kaapeissa oikeaa käyttötarkoitusta (kuten niin moni muukin asia, huh).

Toiselle lapselle etsiskelin sitten aikanaan samanlaisia nimikirjaimia, mutta se osoittautuikin haastavaksi. Googletin 'puukirjaimia' ja 'aakkosia' ja päädyinkin erinäisiin blogeihin, josta yhdessä lastenhuoneessa oli täydelliset aakkos-sisustuskirjaimet. Ne roikkuivat juuttinarussa ja voidaan ripustaa esim. kaapinreunaan tai verhotankoon. Jutussa mainittiin, että kirjaimet oli hankittu Cobellosta. Myöhemmin kun etsin tätä kyseistä blogia, en onnistunut sitä enää löytämään. Mutta se juttu sai minut lähtemään Cobelloon ja moninaisten mutkien (ja käyntikertojen) kautta löytyi yksi aakkosnaru myös minulle! Se taisi olla ensimmäinen blogi-sisustushankintani.






Cobellosssa on tullut käytyä sen jälkeenkin useasti ja aina sieltä jotain pientä tarttuu mukaankin, etenkin Outlet -osastolta :) Myymälässä on ihana tunnelma ja siellä on kiva vaan kierrelläkin, katsella kauniita esineitä ja hakea inspiraatiota. Uusi myymälä avautuu pian myös Espooseen.


Ihanaa perjantai taas, viettäkäähän kiva viikonloppu!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti