perjantai 18. tammikuuta 2013

Kevättä ilmassa!


On nyt saatu nauttia kahdesta, ah niin valoisasta päivästä, että kevät alkaa väkisinkin tuppautua mieleen :) Ja mikäs siinä, kevät onkin aina ollut yksi lempivuodenaikani. Ihanaa kun kesä on vasta tuloillaan ja edessä, kokematta. Päivät pitenevät vauhdilla ja lämmin lisääntyy päivä päivältä. Kun itse kesä sitten alkaa, se melkein onkin jo ohi :) Kyllä kesä on myös suosikkini, mutta niin kovin lyhyt täällä Suomessa, että on syytä nauttia myös keväästä täysillä.

Uusi tekemäni HM tilaus on saapunut ja se pitäisi noutaa postista (mitäköhän tulikaan tilattua, joulukoristeita tietysti, huh). Kovasti tekisi mieli valkaista myös kotia, vaikka juurihan ne kesätekstiilit vasta vaihdettiin syksyisiin tummempiin! Nopeasti nämä vuodenajat vaihtuu ja kiva niin. Ehkä kuitenkin maltan mieleni ja pidän vielä talvilookin yllä kotona.


Toinen lammastalja Askosta

Askosta hankin toisen lammastaljan ja vertailin tuliko yhtään samannäköinen, niin ainakin oli hieman pienempi ja pitkäkarvaisempi. Mahdotonta ostaa samannäköinen kun toinen on jo kotona...


Aurinkoista perjantaita ja viikonloppua kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti