sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Hiihtoloma ja Olympialaiset ohi


Niin se viikko vierähti hiihtoloman merkeissä. Hiihtämään ei päästy, ei sinnepäinkään, mutta sitäkin ahkerammin seurattiin hiihtoa, mäenlaskua ja jääkiekkoa Olympialaisissa. Ja hyvinhän suomalaiset pärjäsivätkin, kun viisi mitalia saavutettiin: hopeaa lumilaudalla, kolme mitalia hiihdoissa ja pronssia jääkiekossa. Kyllä mielestäni ihan hyvä lopputulos meille pikkuruisen pienelle pohjolan kansalle :)

Ystävänpäiväkakku tehtiin viime viikonloppuna, ihana mango-valkosuklaamoussekakku jo tutulla reseptillä. Puoli kakkua meni kerralla, toinen puolikas seuraavana päivänä :) Maalaisleipää on tehty monena päivänä sekä skonsseja, joista on tullut ihan meidän perheen suosikki! Kokeilin myös viime kesäisestä Me -lehdestä löytynyttä vesirinkeli -ohjetta, kylläpä tuli niistäkin hyviä. Jääkiekon pronssimitali-kahveja juotiin vasta tänään kultamitalipelin jälkeen ja sen kunniaksi paistettiin lettuja, itsetehdyn mansikkahillon ja kermavaahdon kera. Upposi hyvin niin lapsille kuin aikuisille. Onnea vielä Suomen Leijonat!


Mango-valkosuklaamoussekakku jäisillä vadelmilla

Ensi viikolla on tarkoitus kiinnitellä muutamia tauluhyllyjä mm. lastenhuoneisiin ja ommella pari koristetyynyä. Lisäksi muutetaan vähän huonekalujen järjestystä. Yritän myös tehdä juttua näistä muutoksista. Ja banneri täytyisi päivittää kevätkuosiin :) kuvia on jo.

Hyvää alkavaa arkiviikkoa kaikille!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti