perjantai 4. huhtikuuta 2014

Woodnotes Avenue -matto Hullareilla


Mattopohdiskeluun palatakseni päädyin selaamaan Stockmannin Hullut päivät -kuvastoa ja sieltähän löytyikin se ikisuosikki Woodnotesin Avenue paperinarumatto. Itse pidän kovasti maton eri värivaihtoehdoista, harmaa-vaaleanharmaa olisi meille sopivin. Kokovaihtoehdoista ottaisin 170 x 240 cm, jonka hinta nyt 598 eur. Isompi koko 200 x 300 cm myös saatavana toimitusmyyntinä ja hintaan 858 eur. Ainoa mikä matossa mietityttää on se paperinarun kestävyys, kuluuko nopeasti lapsiperheessä vai kestääkö hyvänä pitkäänkin?


Avenue matto, harmaa-vaaleanharmaa
Woodnotes Avenue -matto (kuva Finnish Design Shop)

Hullujen päivien kuvastossa on lisäksi esim. Hayn tarjotinpöytä, josta olen välillä haaveillut, valkoisena. Ja uusina omina suosikkeina Artekin Siena -sarjan mustavalkoiset tarjotin 20 x 27 cm (15,90 eur) ja tyynynpäällinen 50 x 50 cm (24,90 eur).

Artek Siena tyynypäällinen (kuva www.Artek.fi)

Artek Siena tarjotin (kuva www.Artek.fi)








Terassille olisi myös kiva saada Casa Stockmann valkoinen aurinkotuoli (89 eur), meillä kun on vain tavallisia terassituoleja ja säätötuoleja. Onhan siellä vaikka mitä ihania tuotteita - ja mielestäni hyvillä hinnoilla tänä vuonna - pitää vaan sitten miettiä mitä ihan oikeasti tarvitsee. Puhumattamaan kaikista kivoista vaatteista ja laukuista, joita kuvastosta löytyy :) 


Kivaa perjantai-iltaa ja mukavaa viikonloppua! Nythän on Kevätmessut/Omakoti/Omamökki -messut tänä viikonloppuna eli sinne mekin suuntaamme sitten sunnuntaina :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti