maanantai 11. helmikuuta 2013

In & Out 2013


Halusin minäkin laittaa ylös pohdintoja tämän vuoden sisustustrendeistä. On mielenkiintoista sitten palata vuoden päästä asiaan ja todeta miten hyvin osuivat vai menivätkö metsään suorilta käsin :) Internetin ihmeellisessä maailmassa kierreltyäni ja sisustusivustoja tutkiessani seuraavat trendit ovat nousseet esiin omasta mielestäni.

Värit:

Väreissä nousee näkyvimmin esiin keltainen, oranssi ja korallin sävyt. Kevään värejä ovat myös pastellisävyistä mintunvihreä ja vaaleanroosa. Ylipäätään värit ovat IN.

Materiaalit:

Materiaaleissa jatkaa suosiotaan kaikki luonnonmukaiset vaihtoehdot, kuten pellava, villa, juutti, hamppu, bambu jne. Materiaaleissa näkyy erilaisuuksien vastakkainasettelu.

Pinnat:

Pinnoissa In tulee olemaan marmori ja luonnonvärinen puu nostaa taas suosiotaan. Kupariset ja messinkiset pinnat näkyvät varjostimissa, koriste-esineissä jne.

Kuviot:

Graafiset kuviot jatkavat suosiotaan, kuten kolmiot, vinoneliöt. Yksinkertaisena kuviona risti tuntuu nostaneen suosiotaan ja näkyy monissa tekstiileissä kuten torkkupeitoissa, tyynyissä jne.

Out

Out -osastolle sen sijaan kuuluu mielestäni merihenkinen sisustus, eläinkuosit, nukkamatot. Myös maalaisromanttisen sisustuksen suosio on laantumassa (tosin itse vasta siitä innostuinkin :/ ) sekä tekstit kuoseissa ja kylteissä.





Mukavaa alkanutta viikkoa teille!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti