lauantai 6. huhtikuuta 2013

Seinätarrat tilattu!


Lastenhuoneen harmaalle seinälle on tulossa siis seinätarroja. Suunnittelin laittavani erikokoisia valkoisia tähtiä sängyn ja lipaston yläpuolelle, olevinaan kuin tähtiä taivaalla. No lapset ehdottivat kuitenkin avaruusteemaa ja toinen halusi dinosauruksia. Tilattu on jos jonkinlaista tarraa, katsotaan nyt sitten mitkä päätyvät seinälle.

Tänään oli kiva ulkoilupäivä, otettiin polkupyörät ensimmäistä kertaa käyttöön. Ruoka maistui hyvin ulkona olemisen jälkeen ja pitihän sitä tehdä jotain jälkkäriäkin. Meillä lauantai on lasten 'herkkupäivä'. Tein nopean smoothien, johon tulee maustamatonta jugurttia, maitoa, banaania, appelsiinimehua ja leseitä ja tällä kertaa marjoista mustikkaa ja vadelmaa, eli kuningatarsmoothie :)

 

 




Maitona olemme siirtyneet käyttämään lähinnä luomumaitoa, joka tuntuu vatsalle ystävälliseltä ja maistuukin paremmalta. Sain ystävältä vinkin, että heille sopii nykyään luomumaito, vaikka ennen ovat käyttäneet vähälaktoosisia tuotteita. Meilläkin on lapsilla epäilty maidon sopivuutta erinäisten vatsaoireiden takia, niin päätimme itsekin kokeilla luomumaitoa. Ja toistaiseksi tuntuu ainakin hyvältä :)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti