tiistai 23. huhtikuuta 2013

Uusi ilme lastenhuoneessa


Pääsiäisenä sain viimein maalattua lastenhuone nro 2. seiniä, yhden kokonaisen ja kaksi puolikasta :) Värinä oli harmaa, maalina Tikkurilan Siroplast. Väri näyttää seinässä mielestäni hyvältä, sellaiselta keskiharmaan sävyiseltä. Se myös korostaa kauniisti valkoisia huonekaluja.






Seinällä olevat tähdet ovat mallitähtiä paperista, seinätarratkin saapuivat jo, mutta niitä en ole ehtinyt vielä tutkia sen enempää. Tai lähinnä niiden kiinnittämistä. Toisaalta ohjeena taisi ollakin, että uuden maalin täytyy antaa kuivua vähintään 30 päivää ennen tarrojen kiinnittämistä.






Uudet verhot ovat vielä hankinnassa tähän huoneeseen, mielellään paksut ja pimentävät. Sänkynä on Iskun Möhkö jatkettava lastensänky, jossa nyt vaihdettuna ompelemani Satumuumi-pussilakanat :) Kaapit ovat Ikean Anebodaa. Huoneessa on myös tällä hetkellä "säilytyksessä" Ikean Mikael työpöytä, joka on aivan liian iso tähän tilaan ja käyttötarpeeseen. Seinälle on vielä tulossa hylly tai pari, joille saa laitettua koristetavaroita esille :)

Mukavaa keväistä viikkoa!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti