sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Äitienpäivä - päivä äideille!


Ensiksikin Hyvää Äitienpäivää kaikille äideille! Meillä äitienpäivää vietettiin ulkoillen ja nauttien hyvästä säästä. Aamulla sain lapsilta itsetehdyn kortin ja onnittelulaulun - miten suloista :) Join myös aamukahvit terassilla. Ja sen jälkeen hommiin, äitienpäivänä isä hoitaa lapsia ja äiti saa puuhailla. Pesin ensin terassin ja terassikalusteet ja sen jälkeen öljysin puutuolit. Ja samalla päätin, että seuraavaksi ostamme vain polyrottinkisia tai metallisia kalusteita, huoh mitä hommaa.




Välillä tietysti piti syödäkin - kaikkien herkkuruokaa lasagnea. Myöhemmin kylvin kukkien siemeniä ja kuopsutin vähän maata. Ai niin, tein aamusella myös äitienpäiväkakun, ihanan valkosuklaa-juustokakun. Ja jälleen persikkakuorrutteella ja tällä kertaa koristeeksi punaviinimarjoja pakkasesta. Hyvältä maistui taas :)



 Kattauksessa oli Finlaysonin Ruusunen pöytäliina, jota tykkään käyttää kaikissa keväisissä juhlissa. Siinä on niin omat lempivärini. Servetit olivat Marimekon vaaleanpunaisen sävyiset, myös omat suosikkini :)









 




Kivaa uutta viikkoa, sieltä se kesä tulee!

 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti