lauantai 4. toukokuuta 2013

Kirppispäivä & nostalgiaa


Tänään tuli vietettyä mukava (lue: kiireinen) puolipäivää ihmisjoukossa. Nimittäin nythän ne ovat taas täällä, suositut hallikirppikset Myyrmäessä. Oli kevään ensimmäinen kirppispäivä. Ja sinne oli eksynyt muutama muukin, autolle ei meinannut paikkaa löytyä :) Ei mitään suurempia löytöjä tullut tehtyä, ehkä muut olivat ehtineet ensin. Pari sisustusjuttua ja joitakin vaatteita ja leluja lapsille. 

Eräänä päivänä vanhempani toivat omasta kellaristaan löytyneen "aarrearkun", joka sisälsi omia vanhoja pikkutavaroitani. Olipa kiva penkoa aarteita, mitä sieltä paljastuikaan! Lapset olivat myös innoissaan. Kuka muistaa tällaisia yllätyksiä, joita vanhana hyvänä aikana sai pääsiäismunista?



Tai kun keräiltiin erilaisia pyyhekumeja -tietysti pinkkejä- eikä niitä raaskittu sitten käyttääkään :) Mukana oli tärkeä 'statement' rintanappi, Hello Kitty minitussi ja muistatteko tällaisia vaihtoterälyijykyniä? Vautsi! Kun lyijynterä kului, se irroitettiin ja laitettiin kynän yläpäästä sisään. Kun kaikki terät oli käytetty, oli kynäkin historiaa. Mutta eipä tarvinnut teroitella, heh :)




Lämmintä viikonlopun jatkoa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti