tiistai 10. joulukuuta 2013

Ib Laursen


Kolmisen vuotta sitten tutustuin tähän tanskalaiseen tuotemerkkiin nimeltään Ib Laursen. Se tapahtui monelle bloggaajalle ja blogien lukijoille tutun tuotteen kautta, kyseessä oli siis sinkkinen kirjainsabluuna. Lähdin sitä etsimään verkosta ja sen myötä löysinkin kokonaisen tuotesarjan ihania sisustustuotteita :)  Ib Laursen tarjoaa niin keraamiset astiat (Mynte), keittiön tekstiilit ja muut piensisustustuotteet, kuten kyltit, lyhdyt, kyntteliköt jne. On siis tähtiä, lasia, rottinkia, juuttia, puuvillaa ja vaikka mitä muuta tutustumisen arvoista.

Jokin aika sitten sain tehdä yhteistyötä heidän kanssaan ja siitä palkkiona postissa pienen lähetyksen. Paketti sai minut hymyilemään koko päivän, hyvälle mielelle. Siinä oli ihana siniharmaa tähtihuivi, jonka olenkin siitä lähtien kietonut kaulalle aina ulos lähtiessäni :)





 Meidän nuorimmaiselta puuttuikin vielä joulusukka, joten tällainen suloinen sukka tuli tarpeeseen. Harmaa-punainen joulusukka pääsikin heti takan reunalle odottamaan tonttujen yöllisiä vierailuja ja mahdollisia lahjoja.






Heillä on myös kivoja kangaskasseja, jossa oli tietysti asianmukainen teksti "All you need, is Ib Laursen".  Oma kassini on aikalailla pellavanvärinen, materiaali on ohutta puuvillaa, tykkään!




Ib Laursen ei myy suoraan tuotteitaan kuluttajille, vaan jälleenmyyjien kautta. Suomessakin on paljon heidän tuotteitaan myyviä verkkokauppoja. Toivottavasti saan jatkossakin tehdä mukavaa yhteistyötä heidän kanssaan :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti