perjantai 28. maaliskuuta 2014

Kevät tulee, sisustusinto iskee..


Jännä juttu, että kun kevätaurinko paistaa, aamut valaistuu ja illat pitenee, niin jotenkin se sisustusinto lisääntyy samassa tahdissa. Mieli tekisi uusia kaikki huonekalut ja tekstiilit, tietysti kun uutta mainosta ja uutiskirjettä pukkaa joka tuutista. No ehkä pitäisi malttaa mieltään ja katsoa ensin mitä "vanhoista" saisi uudistettua..

Nythän on menossa Kodin1 sisustussäästöt ja Anttilan varastontyhjennys ja niihin liittyviä etukuponkeja on käytössä. Itse olen etsinyt olohuoneeseen uutta mattoa, joten kävin katsomassa Kodin1:n tarjonnan verkossa. Yhden maton tilasinkin, mutta voi olla että se päätyy toiseen lastenhuoneeseen olkkarin sijaan :) Päätin myös tilata aina-niin-tarpeellisia astioita, Annon pieniä lautasia jo aiemmin tilaamieni kuppien kaveriksi. (edit: kuvat lisätty)

 





Olisin myös voinut kotiuttaa luonnonvärisen, vesiheinästä valmistetun Anno Kartio säilytyskorin, mutta se jäi hyllylle tällä kertaa - vielä. Pohdiskelin mitenköhän kestävä materiaali on tuo vesiheinä?

Aikaisemmin kävin luottokaupassani Anttilassa paikan päällä ja ostin ihanat AmandaB tarjoiluastiat, valkoiset "Snacks" ja "Sweets" tekstillä Brukan tyyliin. Nämä olivat pienemmät tosin, ja ovat helpompi säilyttää ja mielestäni sopivampi koko tarjoiluun (meillä syödään vähemmän herkkuja, heh). Laitan kuvia kun saan otettua. (edit: kuvat lisätty)


Sweets ja Snacks kulhot AmandaB


Suurempi Keksit kulho


Perjantai jo alkaakin olla ohi, mutta kivaa ja kesäistä viikonloppua!






2 kommenttia:

  1. AmandaB-lla on ihania tuotteita. Kuulostaa kivoilta hankinnoilta. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Niin on, meillä on ennestään jo isompi tarjoiluastia ja vaikka mitä purkkeja ja purnukoika Amandab:ltä :) Kivaa viikkoa!

    VastaaPoista