lauantai 1. maaliskuuta 2014

Makuuhuoneen sisustus


 Kaipasin näin kevään tullen makuuhuoneeseemme lisää valoisuutta ja päätin vaihtaa sänkyyn valkoiset H&M:n pussilakanat, joista niin paljon pidän. Näitähän hankin heti neljä settiä kerralla, niin olivat mielestäni kauniit. Parivuoteen lakana on puuvillasatiininen Finlaysonin aluslakana, niitä saimme kaksi valkoista häälahjaksi mustavalkoisten Klubi -pussilakanoiden kanssa. Niistä muuten tykkään myös :)






Makuuhuoneessa on vielä sivuverhoina tummat ja paksut Ritva -verhot, jotka pimentävät ikkunan reilusti. Laskosverhona on samanlainen Annon perhosprinttiverho kuin vierashuoneessakin. Ajattelin vaihtaa sivuverhot myös vaaleampiin, ehkäpä valkoisiin Lenda -verhoihin.




Seinien ja lattian värimaailma on toinen asia, jonka tahtoisin muuttaa. Seinät ovat nyt osittain maitokahvinväriset ja osittain ruskeaa ornamenttitapettia ja lattia tummaa wengeä. Nyt jos saisin valita, ottaisin vaalean lattian. Seinät voisivat olla vaaleanharmaat, mutta ei tuo lattekaan niin paha ole. Mutta lattianmuutos jää vielä odottamaan oikeaa hetkeä :)

Weekend!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti