perjantai 20. kesäkuuta 2014

Juhannus - keskikesän juhla


Hetki on vierähtänyt kevätkiireiden parissa, etten ole blogiin ehtinyt päivityksiä tekemään. Hidas tahti jatkunee läpi kesän, syksyllä sitten sisustetaan tiiviimmin. Juhannusaatto onkin käsillä, viimeksi näköjään kirjoittelin vappuna, parempi nimi blogille voisikin olla "juhlasta juhlaan" :)

Kuvasin kesän ja juhannuksen kukkia, joita ei vielä paljon ole auennut. Sää on ollut kovin epävakainen ja nytkin taitaa sadella.. harmi. Pionia odotellaan avautuvaksi, sekä Malvan vaaleanpunaisia nuppuja. Ensimmäisten joukossa on tämä herkkä vaaleanpunainen päiväkakkara. Tykkään kovasti sen kauniista kukista.










Toinen suosikkini on lupiini. Luonnon värien ihana yhdistelmä valkoista, vaaleanpunaista ja liilaa. Tien varsilla se kukkii kauneimmin, itse en löytänyt kuviin kuin liilan värisiä.





Pinkki petunia on myös kestosuosikkini ja sitä yleensä löytyykin meiltä joka kesä. Viime kesänä innostuin lisäksi pelargoniasta, mutta sitä en onnistunut säilyttämään talven yli. Ehkäpä teen vielä lisää kukkahankintoja juhannuksen jälkeen.





Iloista Juhannusta kaikille!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti