sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Juhlia, juhlia ja herkkuja ♥


Keväällä meillä vietetään synttäreitä ja perinteisiä kevätkauden avajaisia. Usein tähän aikaan vuodesta on vielä melko viileää, mutta tälle vuodelle lauantaiksi sattui onneksi ihan mukava sää. Ulkona emme kyllä oleilleet, mutta tulipahan istutettua muutamat kevätkukkaset ovenpieleen tervetuloa toivottamaan - osa odottaa vielä istuttamista.

Parit kakut on myös tullut tehtyä ja syötyä, yksi mangoinen valkosuklaamoussekakku sekä toinen perinteisempi kermatäytekakku, jossa täytteenä ananasmurskaa ja banaania kerma-rahkaseoksella sekä koristelu viinimarjoilla. Lisäksi tarjolla oli suklaista mutakakkua ja tällä kertaa kaupanversiona.








Laitan tähän kuvan myös persikka-valkosuklaamoussekakusta, joka tehtiin pääsiäisenä. Siinä on pohjana Digestive-keksimuruseosta, täytteenä valkosuklaista kerma-rahkaseosta ja päällyksenä säilykepersikoista tehtyä persikkasosetta.









Se on sitten juhlapäivä takana ja tänään otinkin vähän olohuoneesta uusia kuvia, kun kerrankin on vähän siistimpää. Niitä sitten tulossa seuraavaksi. Olivat kuulemma luvanneet ensi viikoksi ihan lämmintäkin, mutta onkohan sekin jo muuttunut, tänään kun oli niin synkkä sateinen päivä.

Säistä huolimatta kivaa alkavaa viikkoa!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti