sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Äitien oma päivä


Tänään oli kaikkien äitien oma päivä, jolloin äitejä hemmoteltiin aamupalalla ja herkuilla. Lapset antoivat itsetekemänsä kortit ja esikoisella oli hieno yrtti-istutuskin. Meillä päivä sujui melko normaaleissa merkeissä siitä eteenpäin, ulkoiltiin ja syötiin, sekä tehtiin kodin töitä.
 
Kakun sijaan herkuttelimme jäätelöllä, jota olikin muutamaa eri makua. Itse vietin kahvin jälkeen hetken ihanien sisustuslehtien parissa, monta ideaa syntyikin kesämökin sisustusta ajatellen. Pääsisipä sinne jo vähän paikan päälle katselemaan ja mittailemaan paikkoja :)


Kuva vapulta


Itsetehdyt tippaleivät vappuna


Jugurtista jäädytetty mehujää




Tsatziki-maalaisleivät ja fetasalaatti





Puutarhassa on tapahtunut paljon viikon aikana, marjapensaissa on jo lehdet ja kukkanuput, raparperi on puskenut varsia esiin ja nurmikkokin on jo ensileikkauksen tarpeessa. Vappuviikonloppuna istutimme maahan perunaa ja laitoin myös kesäkurpitsan ja tomaatin siemenet itämään autotalliin. Pelargoniat muuten tekevät myös jo kukkanuppuja.


Jääkiekko jatkuu taas huomenna, ja muutenkin alkaa illat ollat täynnä menoja, kevätjuhlia ja harrastuksia muunmuassa. Helatorstai katkaisee viikon taas lyheksi, mikäs sen mukavampaa!


Aurinkoista alkavaa viikkoa, toivotaan ainakin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti