keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Lisää koristeluja


Löysinpäs toisenkin valosarjan ja sain sen asennettua olohuoneen ikkunaan. Lisäksi laitoin ison valkoisen lyhdyn sisään valosarjan. Siitä tuli tosi tunnelmallinen :) Näistä otan huomenna kuvia ja lisään tänne. Nyt yksi kuva terassin oven yläikkunasta, jonne laitoin valkoisen pitsisen tähden. Toinen oli siinä ruokailutilan ikkunassa, saa nähdä löytääkö se paremman paikan.





Lisää kuvia olohuoneen puolelta. Valosarja on paikallaan ikkunassa :) Verhotkin tuli vaihdettua pari viikkoa sitten. Laitoin tummat keskelle ikkunan puolelle ja vaaleat kehystämään reunoja seinän puolelle. Molemmat ovat Ikeasta, pellavanväriset Lenda -nimiset ja tummanruskeat ovat Ritva -verhot. Lenda -verhoista ompelin lenkit taakse piiloon ja ne näyttävät nyt minusta yllättävän paljon Ritva -verhoilta.
 






 Lyhtyyn laitoin jääpuikko -valosarjan, jossa on valkoinen johto. Nostin sen ylös lasten ulottumattomiin hyllyn päälle. Siitä heijastuu ympärille lämmin valkoinen valosävy. Taidan tehdä toisenkin vastaavanlaisen, se olisi kaunis ulkona terassillakin :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti