keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Vierashuoneen sisustusta


Vierashuoneen sisustus on muuttunut useaan kertaan. Tällä hetkellä siellä on parisänky, joka vie suuren osan huoneen tilasta. Vasemmalla seinällä on ikkuna, jota vastapäätä olevalla seinällä on kaapit (kaksi Ikean 100cm Pax -vaatekaappia) ja hyllykkö. Ikkunaseinällä on myös työpöytä, joka toimii ompelunurkkauksenani. Aikas paljon toimintoja huoneessa siis.






Sängyn päiväpeitto on pellavanvärinen Finlaysonin Aika -päiväpeitto. Musta kolmoistyyny on Ikeasta, kuten myös mustat koristeoksat pöydällä ja oikeanpuoleinen pöytävalaisin. Valkoiset isot tyynyt ovat Moltex Askosta. Country living -tyynyt ovat Prisman House -mallistoa. Valkoinen pellavatyyny ja pellavainen torkkupeitto sängyllä, sekä säilytyskori tekstillä ovat H&M Home -mallistoa. Valkoinen tarjotinpöytä on Bruka Designin ja sen päällä oleva varjostin Cobellosta.







Valkoiset läpikuultavat verhot ovat Ikeasta. Kattovalaisimena tuolla huoneessa on joku halpislöytö bling-bling valaisin, jossa siis muoviset "timantit". Olen jo hankkinut siihen uuden ihanan Merkur plafondin Askosta, kunhan saataisiin se vaihdettua kattoon. Seinät ovat vielä valkoiset, sängynpäätyseinä on tarkoitus tapetoida joko valkoisella kiiltävällä ornamenttikuviolla tai sitten tummalla. Maalauskin on vaihtoehto. Se seinä tulee näkymään oviaukosta olohuoneeseen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti