tiistai 29. lokakuuta 2013

Juhlaan kiiltävää ja mattaa...


Maanantaina meidän perheessä koitti se päivä, kun haimme pari laatikollista jouluisia valoja ja noh, vähän myös koristeita. Lipaston päällä nököttää yksinäisenä tuo kaksikerrostarjotin ja ajattelin että siihenpä mekin laitamme joulupalloja odottelemaan h-hetkeä. 



Porokin pääsi hetkeksi alatasolle kerrosvadin viereen. Tähän lipastolle on tarkoitus laittaa joku pöytävalaisin, tosin nyt meidän nuorimmainen taitaisi sen vielä vetäistä lattialle.



Olen selaillut H&M verkkokaupan ja Ikean joulukuvia ja todennut, että meillähän on jo riittävästi koristeita ja joulutekstiilejä valmiina. Noh, tämä saattaa tietysti vielä muuttua moneen kertaan ;) Kultaa ja hopeaa on näkynyt esillä paljon ja ehkä viime vuotista enemmän punaista. Meidän joulusta tulee väreiltään valkoinen, hopea ja pronssi.


 
Valosarjoja meillä on tavallisia, jääpuikko- ja tähtivalosarjoja. Viime vuonna ostin myös led-lampulliset kuusenvalot lisäsarjoineen. Näitäkin pitäisi siis löytyä jo omasta takaa.



Kyllä se joulu aina yllättää tulollaan, vaikka onhan sinne aattoon vielä aikaakin. Loput koristeet laitoinki vielä laatikossa kaappiin. Lapsetkin jo kysyivät milloin kuusi tuodaan sisälle :) Ehkä kuitenkin vasta joulukuun puolella.





2 kommenttia: