keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Olohuoneen viherpilkku


Olohuone on kokenut pieniä muutoksia nyt syksyllä. Vaihdoin lokakuussa olohuoneeseen valkoisen nukkamaton tumman villamaton tilalle. Lisäksi siirsimme kaksi valkoista Malm-lipastoa tv-tasoksi, osittain siitä syystä että saimme television korkeammalle pois pienten sormien ulottuvilta ;) Ja kylläpä valaistui kerralla koko olohuone. Kaipasin selvästi valoisuutta tänne pimeyden keskelle ja muutamalla vaihdoksella se onnistuikin.





Verhot paljastuivat vanhan tv-tason takaa harmittavan lyhyiksi. Nyt myös pistorasia sieltä loistaa kauniisti, tässä on yleensä edessä säilytyskori leluille, mutta nytpä keksin siihen toisen käyttötarkoituksen. Meillä ei juuri viherkasveja ole (jotta säästyisimme yhdeltä varomistekijältä), niin eikös pieni kuusi olekin mukava viherpilkku lattialla? Saakohan sekään olla rauhassa, tuskin kauaa :)




Kuusen "ruukkuna" toimivan juuttikorin hankin kesällä Sisustussydän verkkokaupasta. Tähän tarkoitukseen sen silloin ostinkin, nyt vaan ne kasvit ovat puuttuneet :) Mitäköhän muuta näissä voisi säilyttää, näitä löytyy meinaan vielä toinenkin?




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti