keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Annoa osa 2.


Ihastuin uuden valkoisen maton tuomaan valoisuuteen kovasti, mutta maton pieni koko sai miettimään sen sopivuutta. Kodinykkösen alennuskupongilla päätin meillekin kotiuttaa uuden Annon Pandora villamaton harmaa-valkoisena ja koossa 160 x 230 cm. Kaupassa mattoa kokeillessani kuitenkin luovuin ideasta, koska se päästi yllättävän paljon valkoista karvaa ympärilleen. Sitä karvaa en halunnut meidän tummalle lattialle. 

Kierrellessäni osastolla tuli vastaan Rytmi puuvillamatto. Sitä oli saatavilla sekä musta- että harmaa-valkoisena. Siitä suurin koko oli tosin 140 x 200 cm. Muuten tykästyin tähän mattoon kovin, kuvio oli jokseenkin rauhallisempi kuin Pandorassa ja tätä voisin harkita myös musta-valkoisena. Itseasiassa nyt mattoa soviteltuani kotona, harmaa-valkoinen näyttää jotenkin pliisulta. Musta-valkoinen kukonaskelkuvio voisi tuoda tilaan enemmän ryhtiä. 


 






 Nyt sitten pohtimaan värivalintaa. Tumman sohvan kanssa harmaakin matto on kiva, mutta jos/kun sohva vaihtuu vaaleammaksi, onko tämä sitten liian vaalea? Myös sohvapöytä vaihtuu kevyemmäksi ja ehkä valkoiseksikin. Toisaalta kaipaan kyllä vaaleampaa yleisvaikutelmaa tähän tilaan...







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti