torstai 21. marraskuuta 2013

Tähtiä makuuhuoneessa


Jokin aika sitten jo sain tämän Ellokselta tilaamani harmaan tähtipäiväpeiton. Tilauksen tehtyäni pähkäilin, olisiko pitänyt valita vaaleanharmaa tummanharmaan sijasta. No tummanharmaa se sitten jäi kotiimme ja mielestäni se näyttää hyvältä. Tyynyjä en tähän tilannut, minulla on ikuisuus-projektina ommella tähtityynyt yhdellä isolla tähdellä. Kankaat on hankittuna ja tähtikaava piirrettynä (mikä tosin oli yllättävän hankalaa). Aika sekä puuhaan ryhtyminen uupuvat :)






 Perhostyynystä tykkään vieläkin paljon, ja samaa sarjaa olevista makuuhuoneen laskosverhoista. Romanttinen tyyli puhuttelee vieläkin kovasti kaiken modernin sisustuksen keskellä.






Kokeilin lampaantaljaa päiväpeiton päällä ja se näytti myös kivalta, silloin tosin perhostyyny sai siirtyä sivuun. Vaaleanpunainen pitsiverho sopi myös yllättävän hyvin harmaan kanssa, väritykseltään, ei materiaaliltaan niinkään.






Viikko onkin jälleen vierähtänyt ja yhä lähempänä joulua ollaan. Onneksi meillä on lahjoja hankittu pitkin vuotta, joten niiden kanssa ei tarvitse suuremmin stressailla. Joulukorttiaskartelut onkin seuraavana edessä. Ja taikataikinasta päätin kokeilla tehdä tähtikoristeita, joita bongasin Petran ihanasta Kotoisasti Kaksiossa blogista, kuten muitakin kivoja DIY -vinkkejä :)

Leppoisaa perjantaina ja tulevaa viikonloppua!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti