tiistai 26. marraskuuta 2013

Uutta olohuoneen hyllyille...


Olohuoneen lack-hyllyt saivat vähän uusia, osaltaan jouluisiakin, esineitä päälleen. Hurrikaanilyhtyyn lisäilin syksyllä keräämiäni männynkäpyjä somisteeksi valkoisen kynttilän ympärille. Tulikin heti vähän jouluisempi fiilis. Kirkkaat Kastehelmi tuikkukupit saivat jäädä hyllylle säilytykseen, sieltä ne nostan alas pöydälle kun niitä poltellaan. Myös käppyräoksan laitoin ylemmälle hyllylle ja siihen helminauhaa, joka ei kunnolla kuvassa näy.


  
 





AmandaB tähtikehys pääsi alemmalle hyllylle. Tämän hankin joskus kesällä Kodin1:stä, ja se olikin pitkäaikainen haave ostoslistalla. Valkoinen Trio kynttilänjalka säilytetään myös hyllyllä, että pysyisi ehjänä. Vuosi sitten toinen mutta korkeampi jalka katkesi kaatuessaan ruokapöydällä :(  Krominen poro seisoo vaihtelevasti hyllyn tai Malm-lipaston päällä.







Tänään ja eilen on ollut ihanan kirkas sää ja maa on ollut aamulla lupaavasti valkoinen. Ehkäpä se lumikin sataa lähipäivinä ja saadaan valoisammat illat. Led-valosarjat löytyivät viikonloppuna (vaatehuoneen kätköistä) ja sain nekin käyttöön terassille. Kynttilöitä on tullut polteltua viikonloppuna ja iltaisin. Tunnelmallista viikkoa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti