sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Ihana weekend!


Olipa virkistävä viikonloppu! Viime viikolla alkoi taas harrastukset ja normaali arki. Perjantai tuli nopeammin vastaan kuin edes ehti sanoa hep. Vaivatonta maalaisleipää on tehty jo neljästi ja aina vaan maistuu. Kokeiltu on myös sämpyläjauhoilla (3dl vehnä-, 2dl hiivaleipä- ja 2dl sämpyläjauhoja) ja sillä saa vähän kuidukkaampaa, mutta silti kuohkeaa ja hyvää.




Lauantaina tehtiin yhdessä ruokaa ja jälkkäriksi vadelma-smoothie. Siitä tykkää meidän perheessä kaikki. Ja smoothie sopii myös äidin sokerittomaan ruokavalioon ;) Tosin leivän jälkeen uuniin meni - pitkästä aikaa - myös piirakka. Jääkaapissa oli omenakaneli-torttulevitettä, joten rahkapiirakkaa alkoi tehdä mieli. Ja sunnuntaina saimme ystäväperheen kylään, joten oli hyvä syykin leipoa makeaa. Tästä löydät ohjeen omena-kaneli-rahkapiirakkaan.






Sisustusrintamalla on tilauksia vetämässä, niin H&M kuin Ellos, en pystynyt vastustamaan alennusmyyntejä tälläkään kertaa. Tilasin myös joitakin vaatteita, niiden ainaisten tyynynpäällisten ja pussilakanoiden lisäksi. Reipasta alkavaa viikkoa ja kirpeitä pakkaskelejä :)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti