maanantai 6. tammikuuta 2014

Loppiainen kotona


Vietimme loppiaista ihan kotona, rennosti oleskellen ja syöden ja lasten katsoessa ohjelmia ja pelatessa. Tänä vuonna on joulun alemyynnitkin jääneet melkein käymättä, taisin kerran tai kaksi käydä välipäivinä alessa ja ostin lähinnä joulukoristeita :) Sain myös ladattua kuvia tänne koneelle, olen ensimmäistä kertaa varmaan kuukauteen tässä oikealla työpisteellä. Meillä pidetään joulun koristeet vielä paikoillaan, kaunis valkoinen kuusi saa ilahduttaa vielä hetken aikaa ja valosarjat tuoda valoa tähän pimeyteen.

Innostuin tekemään pannukakkuja, kun oli pari kermaviiliä, joista parasta ennen -päiväys uhkasi umpeutua. Googletin ohjeen netistä, ja sieltä löytyikin "Herkulliset pannukakut" nimellä tämä resepti.  Söimme pannukakkujen seurana pensasmustikoita ja jätin kermavaahdon tällä kertaa vatkaamatta. Itse asiassa aloitin uutena vuotena projektin peruskunnon kohotus ja kevyempi ruokavalio, tai siis pois ne herkuttelut..






 Eräänä jouluisena iltana lasten jo mentyä nukkumaan herkuttelimme mädillä. Tarjoiluun kuului lohenmätiä, sipulia ja smetanaa. Ai että olikin hyvää pitkästä aikaa, vaikka blinejä ei ollutkaan vaan söimme ne ihan leivän päällä.






Meillä ei aikuisille juurikaan hankita lahjoja, vaan jokainen saa itse hankkia haluamansa tavarat. Näitä Anno-sarjan korvattomia mukeja olin jo syksyn mittaan himoinnut ja nyt päätin ne itselleni tilata, kuusin kappalein. Ja yhtä ihanat olivat livenäkin.




Voimia uuteen viikkoon! Ehkä se talvi vielä tulee meillekin. Tai tulisipa edes aurinko!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti