lauantai 30. huhtikuuta 2016

Vappuhulinaa...


Munkithan me sitten paistettiin ja maistettiin, ai että on ne vaan niin hyviä :) Ja samalla mietin, että onneksi näitä tehdään vain kerran vuodessa. Eivät ole todellakaan mitään terveysruokaa, kuten ei se simakaan kyllä. No sitten taas juostaan ja lenkkeillään ja jumpataan.  



 
  Toinen kokeilun arvoinen herkku, jonka ohjeen näin jossain ihanassa sisustuslehdessä, on vanhanajan nekku -karamellit. Näitä olen muistellut omasta lapsuudesta ja ehkä jopa isovanhempien lapsuudesta. Halusin koettaa onneani nekkujen valmistuksessa. Mutta jokin siinä ei täysin onnistunut, koska ne eivät koskaan kovettuneet niinkuin niiden pitäisi. Ne jäivät enemmän kinuskimaisiksi. Mutta hyviä olivat silti ja lapsille maistuivat, mikä tärkeintä.  
  Perjantai oli ihanan lämmin kesäinen päivä - kyllähän +15'c on Suomessa ihan normaali kesälämpötila. Lauantai oli myös kirkas aamulla ja illalla, keskipäivällä hieman pilvisti. Sunnuntaille on odotettavissa vielä lämpimämpää tai ainakin aurinkoisempaa, katsotaan. Reipasta alkavaa lyhyttä viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti