Onnistuin tekemään ihanan kuohkeaa vispipuuroa, kerrankin. Vispipuuro oli todella kuin valkoista vaahtoa, joka suli suussa. Niin, valkopuuroa tosiaan, se oli keitetty raparperista! Viinimarjoista tai puolukoista tehtyä vispipuuroa meillä kutsutaan punapuuroksi, joten tämä on kai sitten valkopuuroa. Samalla tulikin mieleeni minkälaista olisikaan puuro valkoisista viinimarjoista? Sitä en ole kokeillut, mutta se toimisi varmasti sekin.
Tämä viikonloppu onkin vietetty mukavissa merkeissä jalkapalloturnauksessa. Sää oli välillä pilvinen ja välillä aurinkoinen, sekä kokoajan tuulinen - katsojan roolissa toppatakkikeli sanoisin. No en antanut periksi vaan sinnittelin softshell -takissa. Ihanaa kuitenkin, että kesäloma on alkanut ja aikataulut on hetkeksi unohdettu. Aamulla saa nukkua pidempään eikä tarvitse hoputtaa lapsia mihinkään. Illat saa myös venyä hieman ja mikä parasta, jalkapallon EM-kisat ovat käynnissä ja matseja riittää katsottavaksi kolmekin päivässä! Lämmintä alkavaa viikkoa!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti