keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Kankaat & teipit


Kevät saa aikaan innostuksen käsillä tekemiseen. Ompeleminen ja askartelu ovat jotenkin taas alkaneet kiinnostaa uudella tavalla. Selailen nettisivuja ja etsiskelen kauniita kankaita. Vanhimmalla pojalla on ollut jo jonkin aikaa robotit 'se juttu', joten luonnollisesti olen etsinyt robottiaiheisia asioita häntä ajatellen. Yksi kiva robottikangas löytyikin Eurokankaasta, mutta se oli ikävästi loppunut. Taitaa robotit olla muidenkin pikkupoikien suosikkeja :) 

Löysin myös Teippitarhan ihanasta teippivalikoimasta kuvioteippiä robotti-teemalla. No harmikseni tämäkin oli loppu. Kyselin teipin perään ja sitä on onneksi tulossa lisää myöhemmin keväällä. Sitä odotellessa olen käynyt katsomassa muutakin valikoimaa ja sinne olikin tullut paljon kivoja uutuus-teippejä. Yhdessä kolmen kuvioteipin setissä oli lentokoneita, polkupyöriä ja autoja, jokainen omana rullanaan. Uskon, että tämä olisi pojan suosikki myös :)

Uutuutena ovat Teippitarhaan tulleet kuvioidut ilmastointiteipit, näistä innostuin myös! Alla kuva muutamasta kivasta ja sisustukseen sopivasta kuosista, Chevron ja Kukonaskel.


Ilmastointiteippi Chevron
Ilmastointiteippi Chevron - Teippitarha.fi



Ilmastointiteippi Kukonaskel
Ilmastointiteippi Kukonaskel - Teippitarha.fi




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti