torstai 28. maaliskuuta 2013

Makuuhuoneessa uusi petaus!


Pääsinpä vihdoin vaihtamaan nämä H&M Homen uudet pussilakanat käyttöön. Siinähän kävi sitten niin, että vauva on ominut meidän makuuhuoneen itselleen ja me miehen kanssa nukumme nyt vierashuoneessa. Olimme juuri viime vuonna ostaneet uudet runkopatjat Ikeasta ja petarin Kodin1:stä. Ei auttanut kun hankkia uusi petari myös tähän vierashuoneen sänkyyn. Nyt voimme nukkua hyvillä mielin täälläkin. Nämä pussilakanat tosiaan hankin jo syksyllä ja kerralla otin kahdet setit :) niin tykästyin tähän kuosiin. 






Niin ja taitoimme vanhan futon -patjamme seinää vasten sängynpäädyksi. On tosin väliaikaisratkaisu, kunhan saamme sen jonnekin muualle käyttöön tai säilöön.






Mukavaa kun on muutama vapaapäivä ja pääsiäinen edessä. Laittelen kuvia pääsiäisjutuista tännekin, kunhan rairuoho vähän kasvaa, että tiput pääsevät retkelle :) Oikein hyvää pääsiäistä kaikille!



2 kommenttia:

  1. Heip! Löysin tänne Home Vanilla-bogin kautta.
    Kaunis petaus ja nuo petivaatteet on tosi kauniit. Meilläkin on monet H&M Homen pussilakanat ja olen tykännyt kovin. :)
    Mukavaa lauantaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenna, kiva kun löysit tänne :) Kävin myös nopeasti vastavierailulla blogissasi ja onpa kivoja tuunailuja ja kauniita tekstiilejä kodissasi! Tulen uudestaankin :)

      Poista