lauantai 2. maaliskuuta 2013

Vaaleanpunaiset lasit


Näen jokapuolella vaaleanpunaista. Katse kiinnittyy jotenkin aina vaaleanpunaiseen - kankaisiin, vaatteisiin, koristeisiin. Se taitaa olla meidän kevään väri :) Näin keväisin pidän myös kovasti vaaleanvihreästä, jota löytyykin kyllä lastenhuoneista. Myös turkoosi on kovin raikas ja piristävä, ehkä jopa merenläheinen aqua. Sitä ei meillä ole kotona juurikaan. Fuksianpunaista on tehosteena talviaikaan, kuten olohuoneen tyynynpäälliset ja joskus verho/pöytäliina. Mutta kesää kohden kaipaan pastellimaisuutta hempeyttä - eli tietysti sitä vaaleanpunaista! 

Vallila 'Raparperin alla', Anno panama ja Anno palermo

 

Keskimmäinen vaaleanpunainen kangas on tukevaa puuvillakangasta (Anno Panama), josta saisi ommeltua ne kivat tyynynpäälliset. Oikeanpuoleinen fuksianvärinen on ohuempaa verhokangasta (Anno Palermo). Päällimmäinen kangas on Vallilan kuosi 'Rapanperin alla' vuodelta 2006, joka on ihan lempparini :) Siinä on pinkin lisäksi vaaleanvihreää, jota ei nykyään Anttilassa myytävissä enää ole. Kaikki kankaat on ostettu Kodin1:stä.


Vallila, Raparperin alla 2006
  


Kävinpä laittamassa vaaleanpunaiset pyyhkeetkin kylpyhuoneen naulakkoon :) Pyyhkeet ovat jo aikoja sitten hankittu, Villa Stockmann mallistoa.


Villa Stockmann


Äsken tuli tehtyä persikkakiisseliä ja sitruunamuffineja, molemmat ohjeet Yhteishyvän Ruoka-lehtisestä. Mangorahka vielä odottaa vuoroaan ;) Olen nyt innostunut kokeilemaan vuorotellen Pirkan tai Yhteishyvän uusimpia reseptejä, ovat aina niin ajankohtaisiakin.

Rentouttavaa viikonlopun jatkoa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti